Drie jonge berovers - met geweld - kort erop gepakt

Printerversie
Gepubliceerd op: 24-04-2011 Een 35-jarige man uit Waardenburg is op Paasmorgen 24 april 2011 om drie uur door 3 mannen op de Hekellaan met geweld onder andere van zijn telefoon en horloge beroofd. Kort erop kon een toevallig in de buurt zijnde surveillance alvast twee jongens oppakken. Zij worden van deze beroving verdacht.

Het slachtoffer liep over de Hekellaan toen hij door drie mannen belaagd werd. Hij wilde wegrennen maar werd getackeld en kreeg een trap in zijn gezicht. Het slachtoffer gaf eerst een geldbedrag, maar omdat het niet voldoende was en de belagers meer wilde, gaf hij zijn telefoon en horloge af.
Op dat moment kwam er een auto aanrijden en de daders vluchtten weg. Een toevallig passerende politieauto zette met een politiehond een klopjacht in. Die beet een van de twee daders. 
De ene, een 18 jarig Bosschenaar en de andere, een 19 jarige Vughtenaar zijn in het bureau gefouilleerd waarbij een horloge tevoorschijn kwam. De identiteit van de derde 17-jarige verdachte uit Harreveld, is later in zijn ouderlijk huis in Boxtel aangehouden. 
Het slachtoffer werd in het ziekenhuis aan zijn verwondingen aan het gezicht behandeld.
De politie roept getuigen op zich te melden via 0900-8844.