Dodelijke aanrijding Hekellaan

Printerversie
Gepubliceerd op: 24-11-2006 Vrijdag 24 november 2006 om circa 22.45 uur zijn op de Hekellaan twee meisjes aangereden. De politie spreekt van vrouwen en wil ivm met de familie nog geen details prijsgeven. Ter hoogte van de Bethaniëstraat zijn zij bij het oversteken van de weg door een oude Peugeot geschept.  Een van de twee was op slag dood, de ander is in kritieke toestand naar het ziekenhuis vervoerd.
Ter plaatse liggen kledingstukken op de weg. Inmiddels zijn de hulpverleners van GGD en brandweer ter plaatse en is de plek waar het slachtoffer ligt en de locatie van een schoen en de sjaal van een van de slachtoffers afgebakend. De technische recherche is met een onderzoek bezig.

de hulpverleners brengen het lichaam van het 24-jarige slachtoffer in de ambulance over.
foto's © paul kriele, 24 november 2006.

 
De verdachten, twee mannen zijn later in de avond, de ene in het GZG, waar hij zich meldde en de ander in de omgeving van het ziekenhuis, door de politie aangehouden.  De Peugeot, waarvan de motorkap aanzienlijk is beschadigd, werd door de recherche in beslag genomen.

-Boven: De locatie op de Hekellaan, waar de meisjes/vrouwen werden geschept. Bij de bomen/lantaarnpaal was een van de twee slachtoffers neergekomen.

.

foto's © sandervangils, 24 november 2006.

 
-Links: De technische recherche onderzoekt de sporen van de auto en neemt de kledingstukken van de slachtoffers in beeld
-Onder: De toestand van de Peugeot van de twee daders spreekt boekdelen.
 
De auto die door de politie in het Nachtegaalslaantje werd geparkeerd, werd spoedig afgedekt.

foto's © paul kriele, 24 november 2006.De plek des onheils bleef lang gemarkeerd door enkele bloemstukken. 

foto's © paul kriele, 15 december 2006.
 Terug naar boven