Autobrandje en aanhoudingen in Pinksterweekeind

Printerversie
Gepubliceerd op: 13-06-2011 | Gewijzigd op: 13-06-2011
In het Pinksterweekeind zijn diverse personen aangehouden. Bovendien begon het weekeind al zaterdagavond 11 juni met een autobrandje op de Balkweg bij de meubelboulevard. De Hongaarse wagen bleek te zijn aangestoken. Ook waren er gaten in de ruiten te zien waarvan werd vermoed dat het kogelgaten waren, maar die zijn toch wat kleiner..

De aan de Balkweg  aangetroffen uitgebrande Hongaarse auto met zgn. kogelgaten.

foto's © roland brouwer, 11 juni 2011.

-Op zaterdagochtend -tegen 4 uur - is op de Sint Josephstraat een 19-jarige Bosschenaar aangehouden vanwege belediging van agenten die zijn auto controleerden. Zijn 20-jarige mede-inzittende,die  zich er hinderlijk mee bemoeide werd ook aangehouden.
-In de nacht van zaterdag 11 op zondag 12 juni 2011, werd een 18-jarige Bosschenaar opgepakt omdat hij op de Parade agenten had met de dood had bedreigd.
-Een 41-jarige man uit Dreumel die rond 4.00 uur - om  nog onbekende reden- een man aan zijn oor had getrokken werd door agenten daarop aangesproken. Toen hij agressief werd namen vrienden hem ter kalmering mee naar de Choorstraat, waar hij even later tegen een dienstauto trapte. Bij zijn aanhouding  verzette hij zich zo hevig dat hij aan zijn arm gewond raakte en voor behandeling naar het ziekenhuis moest. Daarna is hij in het bureau ingesloten.
-Op maandagmorgen werd in de Dode Nieuwstraat om 1.45 uur een 25-jarige man uit Vught aangehouden voor vernieling. De man was een café uitgezet en boos weggelopen. Vervolgens pakte hij twee fietsen en gooide deze op de grond. Daarna had hij ook nog tegen een gevel geplast.
-Een 33-jarige Amsterdammer die gehurkt de band van een politiewagen liet leeglopen, ging mee naar het bureau.
Maar een van zijn vrienden, een 36-jarige man uit Ankeveen, die zich agressief gedroeg, werd ook door de politie meegenomen .
- Op de Stationspasserelle werd op Tweede Pinksterdag om 9.00 uur een 22-jarige Bosschenaar aangehouden voor mishandeling en bedreiging van een conducteur. Door medewerkers van de NS is hij aangehouden en overgedragen aan de politie. 

Op zaterdagochtend omstreeks 03.50 uur is op de Sint Josephstraat een 19-jarige Bosschenaar aangehouden. Tijdens een controle van zijn auto beledigde hij de agenten waarop hij werd aangehouden. Een 20-jarige plaatsgenoot bemoeide zich hinderlijk met de aanhouding en werd vervolgens ook aangehouden.

Terug naar boven