Getuigen van ernstige mishandeling Bokkelaren gezocht

Printerversie
Gepubliceerd op: 15-07-2011 De politie is dringend op zoek naar getuigen of anderen die het signalement van de dader herkennen van een openlijke geweldpleging van vrijdagmiddag 8 juli 2011.
Rond 16.00 uur werd bij het tunneltje tussen de Bokkelaren naar de Maaspoort. 
een 15-jarige jongen die op de fiets in de richting van dat tunneltje reed, door een paar jongens en een meisje van in totaal 10 personen, de meesten ook per fiets, zodanig door een van hen [de scooterberrijder] geslagen, dat hij op de grond viel.

Van de tien was er dus een blanke -nogal dikke - jongen die op een witte scooter met een rood zadel reed. Deze jongen had kort stekelig haar en een oorbel in, een zogenaamde 'oprekring' die het gat groter maakt. Opvallend was ook een litteken op zijn kaak.

Na de aframmeling kwam het groepje om het slachtoffer heen staan, het meisje fietste door. Een andere blanke jongen, met bruin krullend haar en een bril op, leek eerst het slachtoffer overeind te willen helpen. Maar toen hij hem vastpakte begon hij het slachtoffer te schoppen. Het slachtoffer zag in een flits dat andere jongens zijn fiets aan het vernielen waren. Een van de jongens stak met een mes zijn banden lek. Nadat ze de fiets op slot gedaan hadden lachten ze het slachtoffer uit en lieten hem gewond achter.
Het slachtoffer is weggerend en heeft een vrouw aangeklampt. Die heeft hem verder geholpen.De politie verzoekt ook de vrouw om contact op te nemen met 0900-8844 voor een verklaring.