Bruistensingel: Fietser ernstig gewond door kraanwagen

Printerversie
Gepubliceerd op: 22-10-2007 Maandagmorgen 22 oktober 2007 werd op de Bruistensingel een 18-jarige fietser uit Rosmalen door een kraanwagen overreden. Met zeer ernstig hersenletsel is de jongen naar het Elisabethziekenhuis in Tilburg vervoerd. Bij het oversteken ten hoogte van het pompstation werd de jongeman door een kraanwagen overreden. De wagen werd bestuurd door een 19-jarige man uit Volkel.
De politie stelde een technisch onderzoek in naar de toedracht van het ongeval. Een arts van de traumahelikopter heeft ter plaatse hulp verleend.

Kruising in de Bruistensingel nabij Soetelieve vlak voor de A2. De kruising bij de hoogbouw van het bedrijfspark de Herven, waar de fietser overstak en door een kraanwagen werd overreden. 

 
Vier surveillancewagens, twee ziekenwagens en een traumaheli werden ingezet...

Ter hoogte van de nieuwbouw SAP op de Herven, langszij de Bruistensingel, werd maandagmorgenvroeg [22 oktober 2007] een 18-jarige fietser uit Rosmalen overreden. Met zeer ernstig hersenletstel is het slachtoffer naar het in hersenletsel gespecialiseerd Elisabethziekenhuis in Tilburg vervoerd.