Vier gewonden bij ongeluk Oosterplas

Printerversie
Gepubliceerd op: 04-10-2007 Donderdagmiddag - 4 oktober 2007 - zijn bij een eenzijdig ongeval op de Oosterplasweg vier inzittenden van een personenauto gewond geraakt. De 19-jarige bestuurder raakte met zijn auto in een slip. De auto ramde uiteindelijk een boom en een elektriciteitshuisje van Essent. Ook de drie andere inzittenden twee Bossche jongens [18 jr.] en een 21-jarige Bossche raakten –niet levensbedreigend - gewond. Omstanders hebben de slachtoffers mee uit de auto gehaald. Ook een traumaheli verleende eerste hulp. De bestuurder van de auto werd - vanwege zijn rijgedrag -na onderzoek in het ziekenhuis aangehouden. Door de botsing met het Essenthuisje kwamen enkele sportterreinen zonder stroom te zitten. De politie stelt een technisch onderzoek in.

De ravage die de Golf bij het elektriciteitshuisje aanrichtte. foto's © anjo, 4 oktober 2007. Hieronder; Brandweer en GGD verlenen eerste hulp. Ook de traumaheli kwam ter plaatse.

De VW-Golf gooide in zijn vaart het elektriciteitshuisje van Essent omver. Politie, brandweer en GGD werden aangesterkt met een traumaheli die de ernstigste patient naar het ziekenhuis vervoerde. Intussen is de politie met technisch onderzoek begonnen.