Agente aangerand en agent met sigaret mishandeld

Printerversie
Gepubliceerd op: 22-02-2012 Bosschenaar opgepakt voor betasten agente
Dinsdagavond 21 februari 2012 werd een 28-jarigeBosschenaar opgepakt nadat hij in de drukte van de Karrenstraat 
een agente in haar achterwerk had geknepen. Toen bij controle ook nog bleek dat hij een valse naam had opgegeven, naaide de man er tussen uit, maar werd alsnog in de Nieuwstraat in de kraag gevat. De agente deed aangifte van aanranding. De man zit vast.
Man aangehouden na bedreiging vriendin 
De politie heeft op het eind van carnavalsdinsdag een 30-jarige Bosschenaar gearresteerd nadat hij zijn 33-jarige vriendin in hun huis met een mes had bedreigd. De vrouw deed aangifte. Het betreffende mes werd in beslag genomen. De man zit vast
Autovernielers gepakt 
-Op aanwijzing van een oplettende buurtbewoner heeft de politie dinsdagavond rond elf uur in Rosmalen drie 15-jarige jongens aangehouden omdat ze in de Koningsstraat tegen auto's liepen te trappen. Bij het zien van de politieauto gingen ze er vandoor. Eén van de drie opgepakte  jongens bleek dronken te zijn. Uit zijn jas kwam een fles Goldstrike te voorschijn. De politie vraagt getuigen en slachtofefrs zich te melden via 0900-8844. 
Mishandeling agent
- Woensdag 22 februari 2012 rond drie uur zijn een 39-jarige man en zijn 13-jarige zoon uit Berlicum aangehouden voor belediging. De man en de jongen zaten als passagier in een auto, bestuurd door de moeder van het gezin. De twee scholden tijdens een controle van de auto de agenten meerdere malen uit, ondanks sommaties daarmee te stoppen. Omdat de auto in verband met een openstaande boetes werd ingenomen, moesten de drie inzittenden uitstappen. Eenmaal buiten de auto gingen vader en zoon door met schelden en probeerde de zoon zelfs een brandende sigaret in gezicht van een agent te duwen. De vader werd ingesloten. De zoon mocht, gezien zijn leeftijd, met zijn moeder mee naar huis en meldt zich in de loop van woensdag.
Inbraken
 Dinsdagmiddag en avond zijn er weer een 12 woningen opengebroken in de regio Brabant-Noord. Drie woningen in 's-Hertogenbosch waarvan er twee in de Coornhertstraat en een in de Lucas van Leydenstraat. De woningen waren opengebroken en de buit betrof onder andere computers en geld. Ook in Veghel waren er twee woningen opengebroken en was er bij een woning geprobeerd in te breken. Bij een woning aan de Venkellaar hoorde de bewoonster geluid aan de voordeur, ze ging kijken en zag drie vrouwen die probeerden in te breken. Daar lukte het niet maar in de van Speijkstraat en in de Johan de Wittstraat jammer genoeg wel. Verder nog in de Crescendoweg in Rosmalen, Vierlingsbeekseweg in Overloon en Overloonseweg in Vierlingsbeek. Wilgenstraat in Vinkel en op het Burchtplein in Oss. Bij deze laatste hadden getuigen gebeld dat ze enkele mannen met een TV zagen lopen door de brandgang. De politie heeft snel de buurt afgezet maar niets meer gevonden. Toen bleek dat er ingebroken was. Er zijn verschillenden getuigen gehoord.


Terug naar boven