Zoekactie politie naar vermiste Osse jongen ZENO geslaagd!

Printerversie
Gepubliceerd op: 04-03-2012 | Gewijzigd op: 04-03-2012
Bericht van 4 maart 2012 15.00 uur
De politie heeft de 10-jarige Osse jongen Zeno in Rosmalen teruggevonden.  De zoekactie  naar de verstandelijk gehandicate knaap startte na de melding om 11.00 uur. Vele buurtbewoners en andere Ossenaren gingen spontaan naar de jongen, die per fiets van de instelling waar hij verbleef, was vertrokken, op zoek. Er werd ook een helicopter ingezet.
Rond 2 uur zondagmiddag werd hij door passanten waargenomen lopend op de afrit van de A59 onder Maliskamp. Daar heeft de politie zich over hem ontfermd en thuis gebracht.


De in Oss vermiste 10-jarige jongen Zeno.

Bericht van zondag 3 maart 2012 13.00 uur Osse jongen vermist
Op zondagmorgen 3 maart 2012 [elf uur] heeft Zeno kans gezien om in een instelling aan de Willibrordusweg in Oss aan zijn verzorgers te ontsnappen.
Zeno is 10 jaar maar heeft de verstandelijke vermogens van een kind van 1 1/2. Zeno is 1,50 m lang en heeft een blauw Bomberjack aan. Hij heeft verder een blauwe spijkerbroek aan en groene rubberlaarsjes. Hij rijdt op een groene fiets. Hij heeft donker halflang sluik haar.
Zeno is dus verstandelijk beperkt en autistisch. Hij heeft een voorliefde voor riet en waterkanten.
De politie is ondertussen een uitgebreide zoekactie opgestart met zo veel mogelijk personeel. Ook wordt via de (social) media de hulp gevraagd van de bewoners in Brabant.