Zware mishandelingen Karrenstraat

Printerversie
Gepubliceerd op: 13-01-2013 | Gewijzigd op: 13-01-2013
Twee maal zware mishandeling in uitgaansbuurt Karrenstraat.
Een 24-jarige Bosschenaar is zaterdagmorgen 12 januari 2013  in de Karrenstraat in elkaar geslagen en geschopt door in ieder geval drie andere mannen. Deze drie zijn aangehouden.
Om 3.15 uur werden agenten aangesproken dat er iemand mishandeld zou zijn. In de Karrenstraat troffen ze het 24-jarige slachtoffer die hevig bloedde uit zijn wenkbrauw. Hij gaf aan dat hij door meerdere personen was geslagen en geschopt. Getuigen wezen de agenten in de richting van de verdachten.
Korte tijd later werden op het Burgemeester Loeffplein drie mannen aangehouden die volledig aan het signalement voldeden. Deze drie, 24 en 25 jaar uit Hedel en 's-Hertogenbosch, zijn naar het bureau gebracht. Het slachtoffer is naar het ziekenhuis vervoerd om daar behandeld te worden.

Ook vrijdagnacht was het daar raak.
Twee mannen uit Hurwenen zijn vrijdagochtend 11 januari 2013 aangehouden omdat ze kort daarvoor betrokken zouden zijn geweest bij de mishandeling van een 29-jarige Bossche man.
Het slachtoffer werd rond 4.00 uur in de Karrenstraat door een groep mannen geschopt en geslagen. Een getuige meldde dat bij de politie, waarna agenten de twee verdachten (22 en 32 jaar) aanhielden in de Visstraat.
 De politie onderzoekt de zaak en sluit meer aanhoudingen niet uit.
Het slachtoffer liep een dik oog en blauwe plekken in zijn gezicht en op zijn lichaam op. Hij stelt zich onder doktersbehandeling.