Dode vrouw in de Topaas: geen misdrijf

Printerversie
Gepubliceerd op: 04-07-2013 | Gewijzigd op: 05-07-2013
Bericht van 4 juli 2013: Politie deelt mee: geen  misdrijf.
Uit onderzoek van politie en recherche is gebleken dat de dode vrouw in haar voortuin geen slachtoffer is geweest van een misdrijf. De vier mannen die vast zaten, zijn weer vrij. Onderzoek heeft uitgewezen dat ze geen enkele betrokkenheid hadden bij de dood van de vrouw. Aangezien twee verdachten nog openstaande boetes hadden, zijn zij direct weer aangehouden.
De identiteit van de vrouw is inmiddels vastgesteld. Het gaat om een 18-jarige vrouw uit Polen, die op het moment van haar overlijden in de betreffende woning verbleef.

Bericht van dinsdag 2 juli 2013  Moord in de Topaas
In de Topaas is dinsdag [2 juli 2013] laat in de avond een vrouw vermoord. De politie, die na een melding [ 23.15 uur]  over een ruzie in de straat ter plaatste arriveerde, hield er meteen vier mannen aan, van wie drie bewoners (23, 37 en 55 jaar) en een man uit Wanroij van 30 jaar. Daarop werd ook gelijk een buurtonderzoek ingezet.  Een misdrijf wordt niet uitgesloten.
Bij hun aankomst werd het slachtoffer nog door omstanders gereanimeerd, maar zonder succes


Omroep Brabant meldt dat er in het huis vier Poolse mannen wonen en een Poolse vrouw, die om het leven is gekomen. Ze hoorden dinsdagavond geschreeuw. In de buurt gonst het van geruchten, de vrouw zou zwanger zijn en het vijftal zou recent ontslagen zijn. Dinsdag zouden ze dronken over straat zijn gegaan, dat zou vaker zijn voorgekomen.