Steekpartij op Leonardo da Vinciplein/jonge verdachten aangehouden

Printerversie
Gepubliceerd op: 14-07-2013 | Gewijzigd op: 15-07-2013
Bericht 15 juli 2013 Verdachten steekpartij  achter station opgepakt
De politie heeft zondagavond drie jongens aangehouden op de Statenlaan in Den Bosch. Ze worden verdacht van betrokkenheid bij een steekpartij die eerder op de middag aan de achterkant van het station plaatsvond. Het gaat om een 15-jarige jongen uit Spijkenisse, een 16-jarige jongen uit Capelle aan den IJssel en een 16-jarige jongen uit Made.
Het drietal wordt ervan verdacht dat ze een 18-jarige man uit Kerkdriel ernstig hebben mishandeld. De 16-jarige verdachte uit Made en het slachtoffer zijn bekenden van elkaar.
Steekpartij
De twee hadden eerder zondagmiddag afgesproken in verband met een al langer lopende ruzie. De ontmoeting liep uit op een vechtpartij. Het 18-jarige slachtoffer kreeg klappen. De verdachte uit Made zou daarbij ook hebben gestoken met een mes.
Het slachtoffer raakte gewond aan zijn hals en hand en is behandeld in het ziekenhuis. De verdachten zitten vast.

Bericht 14 juli 2013 Steekpartij achter Station
Bij een ruzie zondagavond 14 juli 2013,  rond zes uur, is op het Leonardo da Vinciplein achter het station een man in zijn nek gestoken. Het slachtoffer, dat niet ernstig gewond raakte, werd door het personeel van een nabij gelegen pizzeria opgevangen. De dader is op de vlucht geslagen. Het slachtoffer is ter observatie opgenomen in het ziekenhuis.
De politie tast nog in het duister wat de oorzaak van de vechtpartij is geweest.