Karrenstraat : Verdachten van openlijke geweldpleging aangehouden

Printerversie
Gepubliceerd op: 16-07-2013 Bij een confrontatie met geweld raakte in de vroege morgen van zaterdag 13 juli 2013 in de Karrenstraat twee mannen gewond. Ze werden door drie jongens van 19, 21 en 20 jaar in elkaar geslagen en geschopt.  Een van de slachtoffers moest voor behandeling naar het ziekenhuis.

Het gaat om een 24-jarige  Bosschenaar en een 23-jarige inwoner van Heerewaarden die zaterdagochtend door onbekenden zonder aanleiding werden geslagen en geschopt. De  24-jarige kwam ten val en verloor tijdelijk het bewustzijn. Na een behandeling in het ziekenhuis aan verwondingen aan het gezicht, schouder en nek, mocht hij weer naar huis. De 23-jairge man liep een pijnlijke kaak op en een aantal schrammen in zijn gezicht op.

De politie kon in de Karrenstraat rond 4.00 uur al de eerste twee verdachten van 19 en 21 jaar oppakken. Maandagavond 15 juli 2013 meldde zich aan het politiebureau de derde verdachte, een 20-jarige man. De 19-jarige en de 21-jarige verdachte zijn dinsdagmiddag na verhoor in vrijheid gesteld. Tegen hen wordt een proces-verbaal opgemaakt, dat door de politie doorgestuurd wordt naar het Openbaar Ministerie. De 20-jarige man zit nog vast voor verder onderzoek.