Politie zoekt nog naar bewijs moord 19-jarige Zweedse

Printerversie
Gepubliceerd op: 14-09-2013 Het team van 15 rechercheurs dat de dood van de 19-jarige Saga Bachman onderzoekt, zoekt naar bewijs[materiaal]  van de moord die op dinsdag 10 september in een brandgang naast de Leonardus van Veghelstraat plaats vond.
De 22-jarige verdachte heeft zich mogelijk uit de voeten gemaakt, maar dat kan in diverse richtingen zijn gebeurd. Het kan ook zijn dat hij met een auto is ontkomen.Daarom roept de poltie getuigen op die mogelijk de verdachte hebben zien ontkomen. 
De jongen is dinsdag 10 september rond  8.20 uur weggevlucht. Hij droeg een fel groen sweat-shirt met capuchon, een zwarte broek en al dan niet had hij een witte pet op. Met name gaat het de politie om een groot zakmes dat nog niet is gevonden.

Er bestaat de mogelijkheid dat de verdachte zich onderweg van deze spullen ontdaan heeft. Maar omdat zijn vluchtroute niet bekend is, vraagt het team de hulp in van de bewoners in 's-Hertogenbosch.

Leonardus van Veghelstraat op de Vliert.
Het huis van het slachtoffer met links er voor de brandgang waar het misdrijf werd gepleegd.


foto © paul kriele, 10 september 2013.

Het team is ook op zoek naar verschillende spullen die als bewijs kunnen dienen. De Mobiele Eenheid heeft dinsdag al een stuk van de wijk afgezocht, maar helaas niets gevonden. Om te beginnen is de politie dringend op zoek naar het gebruikte mes, een vrij groot mes. Maar ook de kleren die de verdachte droeg zijn nog niet gevonden, terwijl dat belangrijk bewijsmateriaal kan zijn.