Auto ondersteboven in sloot na crossen bij sporthal

Printerversie
Gepubliceerd op: 19-10-2013 | Gewijzigd op: 19-10-2013
Zaterdagmorgen vroeg [19 oktober 2013/ rond 00.45 uur] troffen passanten een auto op z'n kop aan in een sloot naast sporthal Maaspoort aan de Marathonloop. Kort daarvoor hadden de vermoedelijke inzittenden zich bij die sporthal gemeld. Maar vertrokken onverhoeds, toen er meer navraag aan hen werd gedaan. Ongeveer een uur later hield de politie de 20-jarige Boxtelse eigenaar van de auto aan.
Na een spelletje crossen op parkeerterrein van sporthal Maaspoort, belandt auto in de sloot. 
 

Twee mannen en een vrouw hadden zich -drijfnat- rond half één bij de sporthal gemeld en vroegen om een taxi. Maar toen hen om het hoe en waarom werd gevraagd namen ze de benen.
Kort erop werd in een nabij gelegen sloot een auto op z'n kop gevonden. Gezien de sporen lijkt het erop dat de bestuurder het parkeerterrein van de sporthal als crossterrein heeft gebruikt. Bij die 'sport'  heeft hij de macht over het stuur verloren en is in de sloot terecht gekomen.
De aangehouden eigenaar van de auto werd gehoord en is daarna met een proces verbaal weer in vrijheid gesteld. Hij deed afstand van zijn totaal vernielde auto. De identiteit van de andere inzittenden is inmiddels ook bij de politie bekend.