West I: 4 mannen aangehouden bij ruzie/ twee gewonden

Printerversie
Gepubliceerd op: 03-11-2013 | Gewijzigd op: 03-11-2013
De politie heeft zondagmorgen 3 november 2013/ rond 3.00 uur op de Christiaan Huygensweg een 31-jarige Bossche en een 25-jarige Bossche vrouw aangehouden  Wat later werden in het ziekenhuis nog een 20-jarige man uit 's-Hertogenbosch en een 21-jarige Fransman aangehouden.

De politie kreeg tegen drieën vannacht een melding dat in een woning aan de Christiaan Huygensweg een ruzie was uitgebroken. In eerste instantie leek het rustig te zijn toen de agenten arriveerden. Even later kwam de melding dat er een personenauto met een Frans kenteken bij het incident betrokken was. Toen de agenten de auto in de buurt inspecteerden, bleek er een gewonde man in de kofferbak te liggen. Daarop zijn de 31-jarige bewoner en zijn 25-jarge vriendin aangehouden.
De gewonde Fransman is naar het ziekenhuis gebracht en vervolgens aangehouden. Uit verder onderzoek bleek dat er bij die ruzie nog een vierde man uit de woning zou zijn gevlucht. Deze zou vanaf de derde verdieping naar beneden zijn gesprongen. De man werd later in het ziekenhuis aangetroffen waar hij aan zijn verwondingen werd behandeld. Ook hij is aangehouden.

Alle personen zitten vast. Er zijn twee personenauto's in beslag genomen en in de woning is sporenonderzoek verricht. De politie doet verder onderzoek naar de aanleiding van het incident.