Agressieve man nabij Taxandriaplein opgepakt ivm bedreiging

Printerversie
Gepubliceerd op: 11-11-2013 | Gewijzigd op: 11-11-2013
Een 40-jarige Bosschenaar is zondagavond 10 november 2013 opgepakt voor bedreigingen o.a. tegen een 31-jarige plaatsgenote.
Om even over half elf 22.40 uur heeft de politie, na verschillenden meldingen van een agressieve man bij het cafetaria Taxander, de bewuste verdachte opgepakt.  De man die bedreigingen naar omstanders uitte, zou een wapen op zak hebben. 
Toen de politie ter plaatse verscheen reed de verdachte weg in een bestelbus. De bus werd direct aan de kant gezet en de verdachte werd aangehouden. Bij een vluchtig onderzoek trof de politie een stroomstootwapen aan.Gedagvaard
De verdachte was al eerder die avond aangehouden voor een soortgelijke bedreiging op het plein. Hij was toen aangehouden en aan het bureau verhoord. Na overleg met justitie was de verdachte in vrijheid gesteld. Aan hem was een dagvaarding uitgereikt om zich voor een rechter te komen verantwoorden voor de bedreiging. Naar aanleiding van de tweede bedreigingen is de verdachte aan het bureau in verzekering gesteld.