Parade: Verdachten met drugs aangehouden in auto

Printerversie
Gepubliceerd op: 20-01-2014 | Gewijzigd op: 20-01-2014

Zaterdagmorgen 17 janauri 2014, kort na middernacht, hield de politie op de hoek Parade/Lange Putstraat twee inzittenden van een auto aan: een 35-jarige automobilist uit Zaltbommel en een 27-jarige bijrijder uit Uden. Ze worden verdacht van drugshandel.

Omdat er vlakbij een personenauto op de stoep stond,  ging de politiesurveillance er een kijkje nemen en constateerden door een open portierraam een henneplucht. Op de vraag van de politie of ze drugs bij zich hadden, antwoordde de bestuurder dat hij alleen een joint bij zich had en verder niets. Er bleek echter meer aan de hand te zijn: bij een controle werden bij de stoelen zes gripzakjes met vermoedelijk cocaïne aangetroffen.

Na de vondst werden de 2 mannen aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Op het bureau trof de recherche nog meer drugs aan in een etui van de verdachte, waar 19 gripzakjes met cocaïne zaten. Daarnaast werd er ook  € 150 aangetroffen. Ook de bijrijder bezat naast geld ook een gripzakje met cocaïneresten.
Alle goederen zijn in beslag genomen voor verder onderzoek. De verdachten werden voor verder onderzoek ingesloten.