Vrouw gearresteerd voor dealen coca´ne

Printerversie
Gepubliceerd op: 25-01-2014 Bij een anti-drugs-actie heeft de politie - na te zijn getipt - op vrijdag 24 januari een 27-jarige vrouw uit St. Michielsgestel opgepakt voor drugshandel [cocaïne]. De politie hield daarom al haar huis aan De Hoefsmid, waar vandaan gedealed werd, die dag in de gaten. 
Eerst werd om 18.00 uur een 26-jarige man uit die plaats aangehouden, nadat hij de woning had verlaten, na zo bleek cocaïne te hebben gekocht.
De agenten zagen kort daarna dat de bewoonster met de auto vertrok, samen met een 21-jarige vrouw uit Vlijmen. Ze zijn er achteraangegaan en hebben de wagen verderop laten stoppen.

Stroomstootwapens
De twee vrouwen werden 's avonds tegen 9 uur aangehouden, meegenomen naar het bureau en in verzekering gesteld voor verder onderzoek. De 27-jarige vrouw had een hoeveelheid cocaïne en contant geld bij zich. Bij een doorzoeking van haar woning troffen agenten onder meer twee stroomstootwapens en gegevensdragers aan. Alle goederen zijn in beslag genomen. De man is na verhoor heengezonden met een proces-verbaal.