4 jonge mannen opgepakt in Rosmalense mishandelingszaken

Printerversie
Gepubliceerd op: 25-02-2014 | Gewijzigd op: 25-02-2014
De politie heeft vanmorgen, dinsdag 25 februari 2014, vier mannen van hun bed gelicht die verdacht worden van  mishandelingen in de kom van Rosmalen in het weekend van 25 en 26 januari j.l..  Daar naar was een onderzoek gestart  omdat uit diverse mishandelingen bleek dat het - vermoedelijk - om eenzelfde groep jongeren gaat.

Zaterdagochtend 25 januari rond 2.30 uur werden kort na elkaar twee mannen uit Rosmalen door een groep jongeren geschopt en geslagen. Dat gebeurde ter hoogte van de Dorpsstraat en De Driesprong. Het 30-jarige slachtoffer is met onder meer een hoofdwond naar het ziekenhuis gebracht en heeft daar de nacht ter observatie doorgebracht. Het andere slachtoffer liep verwondingen op aan zijn gezicht en een hand maar hoefde niet naar het ziekenhuis.
De andere mishandeling op zondag 26 januari vond  om half twee 's morgens op Achter de Driesprong plaats op een 19-jarige Rosmalenaar. Hij werd hij door twee mannen zonder aanleiding in elkaar geslagen. 

Er zijn eerder al verschillende mannen rond die zaken aangehouden. Vanmorgen dus nog eens vier jonge Rosmalense mannen van 17(2x) en 18( 2x ) jaar oud. Twee van hen werden al eerder in deze zaak aangehouden.
Het onderzoek is nog in volle gang en het rechercheteam sluit niet uit dat er nog meer aanhoudingen te verwachten zijn.