Arrestaties nav carnavalsruzies

Printerversie
Gepubliceerd op: 03-03-2014 | Gewijzigd op: 03-03-2014
Flinke knokpartijen op de Parade en in de Putstraat.
De politie heeft zaterdagavond 1 maart 2014 in de Korte Putstraat 4 mannen opgepakt ivm ruzies met geweld. Om 22.00 uur kreeg de politie uit verschillende kanten bericht van een knokpartij en het gooien van glas uit een woning in de Korte Putstraat.
 
De politie trof daar een groep mensen aan, maar ook in een nabij gelegen woning.
Na een kort onderzoek bleek de politie dat er twee personen mishandeld zouden zijn. Dat werd ook door getuigen verklaard.
Na enig zoeken in de twee groepen kon de politie daarvan 4 verdachten aanhouden: twee  Bosschenaren van 20 en één Rosmalenaar van 19 jaar, die allen zijn ingsloten in het bureau. De recherche onderzoekt de zaak.

Ook op zaterdagavond 1 maart was het tamelijk onrustig -en dit keer -op de Parade. Daar wars sprake van diverse ruzies,  met aanleiding drank en onderlinge confrontaties en wildplasserij . Diverse personen zijn -met moeite- in de boeien geslagen en vastgezet. Vanwege opgelopen verwondingen verscheen er ook een ambulance ter plaatse.

Opgepakt na mishandeling met bierglas in horecazaak Karrenstraat
Een Bosschenaar zit, na een mishandeling met een bierglas in een café in de Karrenstraat- vast in het politiebureau
Daar heeft de 24-jarige verdachte op carnavalsmaandag vroeg in de morgen [rond 2.00 uur] na een ruzie aan de bar iemand met een bierglas in het gezicht geslagen. Dat gebeurde zodanig dat het slachtoffer in het ziekenhuis rondom zijn oog gehecht moest worden. 
Gewaarschuwde agenten hielden om 2.10 uur in het café een-eveneens-  24-jarige Bosschenaar aan.