Puur natuur bij Belevingswinkel in Minderbroedersstraat

Printerversie
Gepubliceerd op: 12-08-2011 | Gewijzigd op: 12-08-2011
In de Minderbroedersstraat [nummer 8a], vlakbij de Markt, is een nieuwe parfumeriewinkel 'Calle Alamo' geopend, die het motto draagt: Puur Natuur. Eigenaresse Monique Dongelmans komt van de Boxtelse schoonheidssalon 'Calle Alamo' heeft daar altijd met respect zorg besteed aan mens en huid, waarbij de natuur voorop stond en nog staat. In die formule zorg voor mens en huid sluit de zaak perfect aan bij de nieuwe trend van belevingswinkels.

Boven rechts: De charmante eigenaresse van 'Calle Alamo' Monique Dongelmans die met veel verve haar producten aanbeveelt .
-Boven: Het straatbeeld in de Minderbroedersstraat is weer compleet met de nieuwe parfumeriezaak 'Calle Alamo'.
foto's © paul kriele, 12 augustus 2011.

In het intieme en knap ingedeelde interieur van 'Calle Alamo' worden alleen gecertificeerde producten verkocht, van onder meer Alqvimia, dr. Hauschka en terre d'oc. Maar ook Voya zeewieren en de natuurlijke parfums Pacifica en het babymerk Euphia.
De ex-docente vakopleiding schoonheidsspecialiste organiseert ook regelmatig workshops en demonstraties over parfums, huidverzorging en bijv. scheren. Op vrijdag 2 september demonstreert de visagiste Marlies Stavert het merk Zuii en zaterdag 10 september bezoekt Wim van der Velden als originele barbier, de zaak.