Brabanthallen: Story of George Michael opende de Mainstagehal

Printerversie
Gepubliceerd op: 17-11-2019 | Gewijzigd op: 18-11-2019
Brabanthallen: Story of George Michael opende de Mainstagehal

Zaterdagavond 16 november 2019 was in de nieuwste hal van de Brabanthallen-de Mainstagehal- de show The Story of George Michael. Dat spektakel vond plaats in een, technisch volmaakt, grootste hal  die bij binnenkomst leeg aan voelt, zo groot dat hij is.... De hal met zwarte wanden en een enorm podium heeft 6.000 staanplaatsen, of 3.000 zitplaatsen waarvan er die avond 1.500 waren bezet.
 
De imposante hal voor een
publiek van 6.000 man/vrouw  staand,
of 3.000 zittend.


foto © soowpictures/Mainstage 
..........................................................................

De flitsende show gaf in woord en muziek de levensloop met alle ups en downs en alle hits en minder succes volle toppers [onder meer Careless Wisper, Faith, I want your sex, Christmas Carol] van de Engelse zanger [ *25 juni 1963 Griekse vader en Engelse moeder ] weer. De bekende [musical-acteur en presentator Charly Luske [ *19-9-1978], die in alle toonaarden en in een toepasselijke outfit een perfecte vertolking van George Michael opvoerde. Lukse deed dat samen met een uitgebreid orkest. Daar tussen door vertelde gitariste Phaedra Kwant gedoceerd de levensloop van George Michael die diverse dips en tegenslagen heeft doorgemaakt. Het serieuze verhaal werd gelardeerd met 'feitjes', zoals Phaedra ze benoemde. 
 
De Story of George  Michael was naast een muziekshow
ook een lichtshow. Op de foto's Charly Luske als
een all round acteur, zanger  een evenbeeld van George Michael.


foto's © soowpictures/Mainstage, 
16 november 2019. 
..........................................................

De show maakte een onuitwisbare indruk op het uit merendeels 30 –plussers bestaand publiek, dat vooral na de pauze enthousiast werd en van hun stoelen op stonden. Een deel daarvan waren enkele tientallen Blauwe Engelen die gratis toegang hadden gekregen. Onder hen ook enkele afgevaardigden van Bossche theaters [Willem II –Toonzaal] en met name De Oetels [voorzitter Fred Rademaker], die de zaal inspecteerden voor een eerstvolgend Oetelkoncert in 2021, wanneer het Theater aan de Parade niet beschikbaar is.

Programma Mainstagehal
Op het programma van de nieuwste hal van de Brabanthallen, de Mainstagehal staan o.a. Celtic Gold- An Irish Christmas [15 december], Top 2000 Live [27 december], Thriller ive [hommage aan Michael Jackson 3 en 4 januari 2020], The Pink Floyd Project [1 februari 2020], en Frans Bauer in concert [4 april 2020], de Boyband Fource [18 april 2020] en Queen the Music [5 juni 2020].

Mainstagehal:  derde op grootste evenementenhallen 
Den Bosch heeft- in de serie grootse evenementenhallen[ na de RAI in Amsterdam en de Jaarbeurs in Utrecht, naast de Ahoy in Rotterdam een derde soms vierde plaats veroverd. Zie ook www.mainstage.nl

Terug naar boven