Jack Rabbit Found.

De Jack Rabbit Foundation is een fonds dat de verbetering van de  levenskwaliteit, de gezondheid en de onderwijsmogelijkheden voor kinderen steunt. Vele zakenlieden en BN-ers 'dragen' dit fonds.

Laatste artikelen binnen de categorie Jack Rabbit Found.:

Impressie glamour-avond Jack Rabbit Foundation

Impressie glamour-avond Jack Rabbit Foundation

Gepubliceerd op: 21-11-2010 | Gewijzigd op: 22-11-2010
Zaterdagavond 20 november 2010 werd in het fonkelnieuwe 'Congrescentrum 1931' een 'Dinner with the stars' gehouden. Op de –zesde- galavond verschenen voornamelijk uit de Bossche regio afkomstige zakenlui en donateurs van de Jack Rabbit Foundation. Die ondersteunt projecten voor kinderen met bijvoorbeeld epilepsie, obesitas of andere aandoeningen. Er waren veel Bossche ondernemers uitgenodigd die tijdens de veiling na afloop, voor een kunstwerk graag een duit in het zakje wilden doen. Opbrengst veiling € 43.000, lager dan in 2009...
Lees meer
Jack Rabbit: Dinner with stars in Maaspoorthal

Jack Rabbit: Dinner with stars in Maaspoorthal

Gepubliceerd op: 23-11-2008 | Gewijzigd op: 24-11-2008
Dinner with the Stars heette het galadiner dat zich 22 november 2008 ten bate van de Jack Rabbit Foundation in de sporthal Maaspoort voltrok. Vele -nationale - zakenlieden en, als omlijsting - ook vele BN-ers, waren bijeen om in een gezellige culinaire en muzikale ambiance aan netwerken te doen en tussendoor bij een veiling van kunstwerken, ook nog eens dat Jack Rabbitfonds een financieel steuntje in de rug te geven. De locatie -Maaspoortsporthal- was niet echt subliem en wellicht dat daardoor de sfeer moeizaam opgang kwam. De veiling door veilingmeester Beks, die geassisteerd werd door de innemende Cora van Mora [Van Geloven snacks], had ook een opwarmertje nodig.
Lees meer