Jack Rabbit: Dinner with stars in Maaspoorthal

Printerversie
Gepubliceerd op: 23-11-2008 | Gewijzigd op: 24-11-2008
Dinner with the stars heette het galadiner dat zich zaterdagavond 22 november 2008 ten bate van de Jack Rabbit Foundation in de sporthal Maaspoort voltrok.
Vele -nationale - zakenlieden en, als omlijsting - ook vele BN-ers, waren bijeen om in een gezellige culinaire en muzikale  ambiance aan netwerken te doen en  tussendoor bij een veiling van kunstwerken, ook nog eens dat Jack Rabbitfonds een financieel steuntje in de rug te geven. De catering werd -tot in de puntjes- verzorgd door Sodexo.
De locatie -Maaspoortsporthal- was niet echt subliem en wellicht dat daardoor de sfeer moeizaam opgang kwam. De veiling door veilingmeester Beks, die geassisteerd werd door de innemende Cora van Mora [Van Geloven snacks], had ook een opwarmertje nodig. Uiteindelijk bezweken velen voor de charme van Cora en voor die van enkele BN-ers, onder wie bondscoach Mark Lammers, de Ajaxieden Brian Roy en Aron Winter, om voor een bod door de knieën te gaan.

Boven: Directeur Beau Monde van de Jack Rabbit Foundation, Willemijn Smulders poseert met Cora van Mora.
Rechts boven: artiesten van Nada Arts Specials verwelkomden de gasten.
Rechts: de BN-ers die allen in de bediening zaten, vlnr hockeyster Minke Booij, Cora, Mark Lammers [v/h coach nationaal dames hockeyteam/bondscoach],Fabienne de Vries, Ajaxied Aron Winter, Michel Kreek, Ajaxied Brian Roy en Clemens Briels, kunstenaar/ontwerper.

foto's © paul kriele, 22 november 2008

Heel ingetogen en ontzettend geestdriftig spelend, traden de gebroeders Gerard en Antoon Spronk op, als resp. violist en cellist. Beiden zitten op het conservatorium, de jongste, zesde jaars gymnasium, op het Jong Talent Conservatorium.
Presentator AVRO-televisie [o.a. In de hoofdrol] Frits Sissing [m] en Lucielle Werner [mijn tafeldame rechts]. Lucielle is presentatrice van Lingo.
foto's © paul kriele, 22 november 2008.
 
prof dr.Marion van der Knaap kinderneurloog aan de VU in Amsterdam, ontving op 19 november 2008 uit handen van minister Ronald Plasterk de Spinoza-premie.
Boven links: de Jack Rabbit Award ging dit jaar naar het be
Prof. dr. Marion van der Knaap, kinderneuroloog aan de VU in Amsterdam, ontving op 19 november 2008 uit handen van minister Ronald Plasterk de Spinoza-premie voor haar hersencellenonderzoek bij kinderen.
drijf van oud- Brabants Dagblad redacteur Willem van Zandbeek. Aan diens bedrijf, Van Zandbeek Communicatie Groep, reikte Peter Damman, voorzitter Corporate Express, de prijs uit. De jury vindt  de betrokkenheid, het meebeleven en het enthousiasme en de inpsirerende stijl de reden die prijs aan Van Zandbeek toe te kennen.
Boven: artiesten van Nada Arts Specials [van Nada Alebeek] traden tussendoor op.
Links: Aan prof. dr. Marion van der Knaap werd ook een Jack Rabbitprijs toegekend vanwege haar onderzoek naar de witte hersencellen. Zanger, acteur en auteur Edwin Rutten reikte tijdens een interview met Van der Knaap, de prijs uit.
foto's © paul kriele, 23 november 2008.

   
Hierboven: veilingmeester Frits Beks, Cora en Clemens Briels die zijn kunstwerk, een van de 20 uiteenlopende objecten die ter veiling werden aangeboden, licht zijn werk toe.
Briels bracht voor € 2000 l'Hirondelle in, dat voor € 3400 van eigenaar verwisselde.
Er waren ook colliers, een bronzen beeldje, een beauty arrangement, oaches, olieverfschilderijen, zeefdrukken en workshops [door Mark Lammers] en VIPS-arrangementen [Hotel ter Duin] of een advertentie in The Art of Living of in het Brabants Dagbladen en van Edwin Rutten een mini T-shirt en ook eentje van Ajax met de handtekeningen van alle spelers. Fabienne de Vries verzorgde de presentatie.

Rechts: een onderonsje en pose met de twee Ajaxieden Brian Roy en Aron Winter.

foto's © paul kriele, 22 november 2008.
 

Een van de projecten die Jack Rabbit in de Bossche regio realiseerde was het opfleuren van de kinderafdeling van het Jeroen Boschziekenhuis. Daar werd mbv cumputers een kindvriendelijke informatie over kinderziekten geïnstalleerd.

Terug naar boven