Nominaties Tom Odemsfonds bekend

Printerversie
Gepubliceerd op: 12-04-2013 | Gewijzigd op: 12-04-2013
Op 6 juni 2013, tijdens de derde TOFavond in TheateradParade, worden aan de reeds gekozen genomineerden, de Tom Odems Awards* uitgrreikt. Op de avond, waaraan leerlingen van het voortgezet onderwijs [regio Den Bosch] deelnemen, staat de schoolmusical centraal. De scholen presenteren een fragment uit een van hun musicals van de afgelopen twee jaren. Een jury, onder voorzitterschap van de musicalster Bill van Dijk, maakt op het einde van de avond bekend welke scholen de prijzen in ontvangst mogen nemen. Alle producties zijn al door de jury bezocht.  

Winnaar Ben Kortman bij de uitreiking in 2011. Rechts staat Tonny Odems van Houtum, de weduwe van Tom Odems.

foto © paul kriele, 15 juni 2011.


De deelnemende scholen:

Sint-Janslyceum, ds. Pierson College, Rodenborch College, Jeroen Bosch College, Stedelijk Gymnasium, Bernrode en Maurick College.
 
Daarnaast zijn er optredens van genomineerde leerlingen die strijden voor de prijs van beste solist. Deze week zijn de eerste nominaties bekendgemaakt. Suzette Hendriks (Maurick College), Elindo Avastia (ds. Piersonis College) en Myrthe Hübner (Gymnasium Bernrode). Er zijn ook gastoptredens van oud-winnaars, onder wie Kris van Son, en enkele bekende musicalsterren.

*De TOF-vond is een initiatief van het Tom Odems Cultuurfonds, genoemd naar de in 2007 overleden directeur van Theater aan de Parade.
.
Voor meer informatie info@tofcultuur.org