Optredens door 4 nominaties voor Tom Odems AWard

Printerversie
Gepubliceerd op: 10-05-2013 | Gewijzigd op: 10-05-2013
De vier solisten voor de Tom Odems Awars zijn: Elindo Avastia (Ds. Pierson College), Suzette Hendriks (Maurick College), Margot Baars (Jeroen Bosch College) en Anouk Zwanenberg (Rodenborch).
Dez eVWPO studenten strijden op 6 juni 2013 in TheateradParade voor een van de Tom Odems Awards.

Deze vier studenten,  Margo Baars (Jeroen Bosch College),
Elindo Avastia (Ds. Pierson College), Suzette Hendriks (Maurick College) en Anouk  Zwanenberg (Rodenborch) maken op 6 juni a.s. kans op een Tom Odems Award.

 

De vier jongeren zijn als beste naar voren gekomen in een workshop waaraan ook deelnemers van andere scholen voor het voortgezet onderwijs uit de regio deelnamen. Op 6 juni zijn maar liefst zeven scholen aanwezig om hun musicals te presenteren. Er is ook een Tom Odems Award voor de beste schoolproductie.

Deze derde editie van de TOFavond is een initiatief van het Tom Odems Cultuurfonds, genoemd naar de in 2007 overleden directeur van Theater aan de Parade. Het was zijn wens jongeren enthousiast te maken voor het theater en hen bijeen te brengen om elkaar te inspireren. Een jury, onder voorzitterschap van de musicalster Bill van Dijk, maakt op het einde van de avond bekend wie de prijzen in ontvangst mag nemen.

De avond wordt georganiseerd door leerlingen van de theateropleiding van het Koning Willem I College. Theater aan de Parade stelt de grote zaal beschikbaar.
Informatie: www.theateraandeparade.nl  of  info@tofcultuur.org