Beloning voor tip nachtelijke racers

Printerversie
Gepubliceerd op: 06-10-2009 | Gewijzigd op: 06-10-2009
Ferrari links en Lamborghini rechts waarvan soms  typen in de stad gezien worden en een mooie aanblik vormen... maar . .. ....er zijn ook een paar automobilisten die op een verkeerde manier willen opvallen. en daar zijn ook weer enkele oudere  typen opgevoerde auto's bijgekomen.

‘s Nachts doorkruisen –incidenteel – maar met des te meer herrie racende taxi’s de binnenstad. Dat is al lang een bekend fenomeen. Er zijn daar enkele maniakken bijgekomen die in auto’s met opgevoerde motoren met zo’n ontzettende herrie de stad doorkruisen, dat velen daar wakker van worden.
Bekend zijn een paar moderne sportwagens, waarschijnlijk een Ferrari en een Lamborghini, maar er rijden vaak diep in de nacht en ook wat oudere –Amerikaanse –sleeën door de stad. Vannacht -van 5 op 6 oktober 2009/03.30 uur -overschreed een dergelijke- helaas niet waargenomen - voertuig met zijn aanhoudend geronk en hoge acceleratie, elke limiet.
Een poging de politie op motorduivels [meestal in het voorjaar] en scheurende taxi’s die ’s nachts kort na middernacht door de stad racen te attenderen, haalde niets uit. Onbekend en ongezien, aldus een politiewoordvoerder.
Racers blijven dus anoniem. Ze komen en gaan in een flits, maar laten zich wel van verre al horen.
Degene die een tip over autotype, liefst met foto en/of kentekenregistratie, kan aanleveren, wacht een kleine beloning. Want het gaat er om dit moeilijk te vangen euvel op te lossen.