Systeem van Belparkeren officieel in gebruik gesteld

Printerversie
Gepubliceerd op: 03-11-2011 Vanmorgen - vrijdag 3 november 2011 - heeft wethouder Jan Hoskam op het Vonk en Vlamterrein officieel het systeem van Belparkeren in gebruik gesteld. Biurgers en bezoekers aan de stad kunnen op parkeerplaatsen en in parkeergarages met hun mobiel via een code [de locatiecode of het zonenummer], die zichtbaar is bij de betaalautomaat, hun tijd van aankomst en hun vertrektijd melden [bellen of sms-en] bij een van de providers van hun mobieltje. 
Parkeerwachters van Stadstoezicht kunnen het inloggen van de parkeerder op hun apparatuur checken.

-Boven rechts: De officiële openingshandeling door wethouder Jan Hoskam op het Vonk enVlamterein. van het Belparkeersysteem. Links Angelique Breukel van Stadstoezicht.
Links bovenin de foto is nog net de locatiecode of het zonenummer te zien dat met het  mobielthe moet worden doorgebeld.
-Boven links: Een medewerker van Stadstoezicht controleert automatisch, zoals een treinconducteur, of het parkeren is gemeld aan de provicder.
-Links: Een promotieautootje van de Belparkeerapplicatie.

foto's © paul kriele, 3 november 2011

Wethouder Hoskam vindt dit Belparkeren '... een nieuwe stap in de dienstverlening van de gemeente aan de bezoekers van, en aan de burgers van de stad. Den Bosch is nu ook aangesloten op het netwerk van betaald parkeren,' aldus Hoskam.
Het systeem wordt mogelijk door een samenwerking van de provider, Sigmac [apparatuur], 'Servicehuis parkeren en verblijfsrecht' en Stadstoezicht.
zie ook www.s-hertogenbosch.nl/belparkeren