René van Amelsfoort koopt Postelstraat 23

Printerversie
Gepubliceerd op: 02-10-2003 De panden Vughterstraat 29 de voormalige bakkerij De Koning, laatstelijk in gebruik als modewinkels o.a. Komlan en de achterliggende panden op Postelstraat 23 [voormalige bakkerij] zijn aangekocht door René van Amelfsoort [*1961]. De twee belendende percelen in de Postelstraat waren al eigendom van Van Amelsfoort. Na de koop van de genoemde panden, die in januari 2004 bekrachtigd wordt, zal het verloederde - onlangs van krakers vrijgekomen - pand in de Postelstraat worden gerenoveerd.
Maandag 8 september 2003 vond er een kraakdemonstratie plaats in de Postelstraat rond het pand nr 23. [rechter hoge pand].  De krakers moesten dit pand verlaten omdat eigenaar Van Amelsfoort daar ging verbouwen. Postelstraat 23, het rechter hoge pand in kwestie.

foto's © paul kriele, woensdag 10 september 2003.

René, zoon van wijlen Martin van Amelsfoort, een van oorsprong Vughtse- ambachtelijke goud - en zilver smid, heeft drie op de Brand gevestigde bedrijven: Goud en Zilver, Golden Gifts en Van Amelsfoort Onroerend Goed. René wordt wel eens verward met Peter van Amelsfoort, zijn twee jaar oudere broer die met de Groenewouds zakenrelaties onderhoudt.