Kerstproeverij

Op initiatief van burgemeester Rombouts, die de ondernemers van de jaarlijkse, voormalige Proeverij op de Parade, tegenwoordig Bourgondisch 's-Hertogenbosch, aansprak op hun ondernemerschap en uitdaagde een gelijksoortige proeverij voor de minderbedeelden te organiseren, kwam daar een specifiek vervolg op.

Mmv de gemeente, Vincentius, kerkelijke organisaties en tal van ondernemers [middenstanders en bedrijven] en vele vrijwilligers is deze jaarlijkse Kerstproeverij in TheateradParade inmiddels een traditie geworden.

Laatste artikelen binnen de categorie Kerstproeverij:

TheateradParade:Kerstproevery voor minderbedeelden

TheateradParade:Kerstproevery voor minderbedeelden

Gepubliceerd op: 18-12-2008 | Gewijzigd op: 19-12-2008
Donderdagmiddag en namiddag 18 december 2008 werd in TheateradParade de jaarlijkse kerstproeverij gehouden voor de minderbedeelden. Buiten was het winters miezerig, maar binnen genoten circa 750 Bosschenaren van een kerstshow en een culinair buffet. Historie Op initiatief van burgemeester Rombouts, die de ondernemers van de jaarlijkse, voormalige Proeverij op de Parade, tegenwoordig Bourgondisch 's-Hertogenbosch, aansprak op hun ondernemerschap, wordt er jaarlijks ook een speciale kerstproeverij voor Bossche inwoners die moeizaam kunnen rondkomen gehouden.
Lees meer