Zakenpartners Albert Verlinde en Roel Vente uit elkaar

Printerversie
Gepubliceerd op: 22-03-2011 | Gewijzigd op: 22-03-2011
De Bossche showman, bekend van musicals en RTL-Boulevard Albert Verlinde heeft maandag 21 maart 2011 zijn zakenpartner Roel Vente, met wie hij 10 jaar geleden het bedrijf V&V entertainment opzette, op non actief gesteld. De reden is dat Roel bezig was met een baan bij een collega-bedrijf Stage Entertainment, dat in dezelfde sector actief is. Daar zou Vente binnenkort directeur worden. Voor Verlinde is dat uit concurrentie-overwegingen niet acceptabel.
De NRC bericht vanavond 22 mart 2011 dat Vente al welkom is geheten op het kantoor het theaterbedrijf van de grote concurrent Joop van den Ende. Daar wordt Vente als algemeen directeur de opvolger van Erwin van Lambaart die tot lid van de Raad van Bestuur van Stage is benoemd.

Albert Verlinde en Roel Vente, na tien jaar als zakenpartners bij V&V entertainment -en als vrienden - opgetrokken uit elkaar. foto's © paul kriele, 29 april 2010.

Verlinde laat via woordvoerder Gerald Rensink weten dat vanwege lopende afspraken en zaken die nog in de onderhandelingsfase verkeren, hij Vente – in vertrouwen - niet meer als zakenpartner kan beschouwen.

Voor Vente, die zich richtte op het zakelijk aspect, terwijl Verlinde meer de artistieke kant van V&V entertainment behartigde, wordt een opvolger gezocht.
V&V is producent van laatstelijk ‘Simpley the best’ met Ruth Jackott, Purper met liedjes van Annie M.G .Schmidt, 'Toon' en binnenkort [14 april 2011] de gala-première van Monty Python’s Spamalot. Maar het begon allemaal met de musical rond Edith Piaf.