Start werkzaamheden Vughterweg/brug: omleidingen

Printerversie
Gepubliceerd op: 23-04-2012 | Gewijzigd op: 25-04-2012
Maandag 23 april 20112 markeerden  rood/witte afzettingsborden op de zuidelijke uitvalswegen de start van de werkzaamheden op de Vughterweg en de Vughterbrug, die tot de bouwvakvakantie [14 juli 2012] zullen duren. Begonnen wordt met het snoeien en inspecteren van de grote platanen langs de huidige vier rijstroken brede Vughterweg. Die wordt tot twee rijstroken teruggebracht.
Langzaam verkeer kan nog gebruik blijven maken van de parallelwegen. Aannemer Van Rosmalen-Van Mouwrik moet het werk vóór de bouwvakvakantie klaar hebben.
De voglorde van de werkzaamheden zijn: eerst de bomen aanpakken en dan de Vughterbrug repareren en de
weg versmallen tot twee rijstroken.
Vanaf maandag 23 april tot waarschijnlijk 1 juli 2012 is de Vughterweg afgesloten voor doorgaand verkeer. foto's  © paul kriele, 23  en 25 april 2012.


Inkomend verkeer
De omleidingen gaan  -vanuit het Noorden [Utrecht]- door de afslag bij het Provinciehuis 'St. Michielsgestel/Centrum' te nemen en  vanuit het West [KruiskampVlijmen] door voor de nieuwe randweg bijhet  JBZ en KW I-College te kiezen.

Voor het uitgaand verkeer:  is het aan te raden, ofwel de randweg te kiezen, of wel de afslagen bij het provinciehuis te nemen.