Kantoren op Vughterpoort blijven leeg

Printerversie
Gepubliceerd op: 06-09-2003  Op de hoek Vughterweg/Isabellalaan/Willemvan Oranjelaan liet de Vughtse Projectontwikkelaar Groenewoud in 2001 een kantoorcomplex bouwen. Het complex staat na twee jaar nog leeg..
Gezicht  - vanaf de Vughterweg [kasteel Valk] op de voormalige marechausseekazerne, waarachter kantorenparkje 'Vughterpoort' schuil gaat.
foto ©  gerard monté, 6 september 2003.
Kantorenpark Vughterpoort aan de Isabellalaan  van de Vughtse Projectontwikkelaar Groenewoud. 
Gebouwd in 2001.

Groenewoud is een projectontwikkelaar die zetelt in Huize Craayenstein in Vught. Die voormalige villa van mr. Ivo van Haren doet - sedert kort nog - dienst als hoofdkantoor.
Aan de Vughterweg/Willem van Oranjelaan/ Isabellalaan werd - in opdracht van Groenewoud of een van zijn dochterondernemingen - een kantoorcomplex gebouwd. Op die locatie stond voorheen de marechausseekazerne.
De procedure zat hem al niet mee door bezwaar van een zekere Nieuwendijk op procedurefouten en op het bouwvolume....
Maar na het gereedkomen heeft zich na twee jaar nog geen kandidaat gemeld...
De bovenste etages zullen- na bemiddeling van de gemeente Den Bosch- tot penthouses worden omgebouwd en de overige etages gaat wellicht Groenewoud en dochterondernemingen zelf bezetten. Huize Craaijenstein is het hoofdkantoor, maar werd onlangs verkocht aan Crescendo Investment Group, dochter van Lips Capital Group.