Tekeningenwedstrijd rond Driekoningen

Printerversie
Gepubliceerd op: 01-01-2022 | Gewijzigd op: 01-01-2022
Tekeningenwedstrijd rond Driekoningen Stichting Driekoningen schrijft rondom Driekoningen [op 6 januari 2022] een tekeningenwedstrijd uit.


Deze opzet van de Driekoningenviering  volgt dit jaar omdat er geen Driekoningenoptocht wordt gehouden. Leerlingen van Bossche basisscholen kunnen een Driekoningenplaat inkleuren en er een persoonlijk berichtje bij maken. Die ingekleurde tekening stelt zoals in andere jaren al traditie is, het vierde geschenk voor. Dat geschenk[kleurenplaat met wens] kan worden aangeboden aan een ander jongen of meisje die de wens- bijvoorbeeld door corona- goed kan gebruiken. Ter voorbereiding wordt in de week van Driekoningen in klassen van nog uit te kiezen basisscholen een film gemaakt die de kinderen aan het werk laat zien die bezig zijn met een dubbelzijdige kleurenplaat met Driekoningen er op.

Vanaf 3 januari 2022 is er op  social media zoals facebook [ 3kdb.nl ] een kindvriendelijke Driekoningenfilm te zien. Daar vanaf is de dubbelzijdige kleurenplaat te downloaden:  Kleurenplaat Driekoningen