Tineke Beishuizen in Literair Café

Printerversie
Gepubliceerd op: 01-06-2006 Literair café van 30 mei met Tineke Beishuizen / den bosch,Tineke Beishuizen, schrijfster van 2 literaire thrillers, was op dinsdag 30 mei 2006 te gast bij het Literair Café in de Azijnfabriek.Beishuizen schrijft al jaren voor Libelle en Flair columns en de titels van haar romans zijn 'Als zand door mijn vingers' [2005] en 'Wat doen we met Fred? [2006]'.

-Hierboven Tineke Beishuizen al vertellend: De schrijfster sprak over taal in haar boeken, haar werkwijze o.a. met die k... -computer die toch ook betere boeken oplevert door de mogelijkheden. Ook kwamen de correctoren en editoren bij de uitgevers aan bod en haar pseudoniemen bij het werk voor de Libelle, waar ze al 30 jaar voor schrijft.
-Rechts boven:Erwin Verzantvoort van Boekhandel Heinen, die de gast introduceerde, schonk thee en sprak onderwijl met de schrijfster.
-Rechts:  Harpiste Dorine van Dijk zorgde in de Azijnfabriek voor de muzikale omlijsting.

foto's © gerard monté, 30 mei 2006.

 
Tineke Beishuizen richtte zich vaak tot de toehoorders in de zaal. In haar voordracht en verhalen zaten ook weemoedige momenten, zoals dat van het overlijden van haar moeder. 
foto's © gerard monté, 30 mei 2006.
Na afloop bood de schrijfster haar toehoorders en fans gelegenheid om met haar persoonlijk even te praten en haar boeken te doen signeren.

Harpiste Dorine van Dijk zorgde in de Azijnfabriek voor de muzikale omlijsting. Rechts ----------------------------------


Terug naar boven