Groenewoud start met hoek Stationsweg-Koninginnelaan

Printerversie
Gepubliceerd op: 07-12-2015 | Gewijzigd op: 07-12-2015
John Groenewoud, die de failliete boel van broer Geoffriey overnam heeft al op diverse punten blijk gegeven het  -nagelaten of achterstallige werk van Geoffrey op te pakken. Zowel aan de zijde Verwerssstraat , Lange Putstraat en Parade, maar nu ook op de hoek Stationsweg 33/ Koninginnelaan gaat  Ory endeVoets eerst e gevel opknappen.
Broer Geoffrey, die zowel  zakelijk als persoonlijk failliet werd verklaard, had vijf jaar geleden het plan er een jeugdhotel met een eenvoudige lunchroom te beginnen*.
John Groenewoud gaat het pand in ieder geval verbouwen tot een bedrijfs/winkelruimte en appartementen op de etages. Orly endeVoets begint met het opknappen van de gevel.Stationsweg 33

Op de hoek Stationsweg-Koninginnelaan
gaat John Groenewoud
het pand verbouwen tot een bedrijfs/winkelruimte
en appartementen op de etages.


foto © paul kriele, 7 december 2015.

*Oud  bericht van 30 oktober 2011 over plannen van Geoffrey Groenewoud met de Griek Gregor Grigoriou.
De Griekse horecaman Gregor Grigoriou gaat het hoekpand Stationsweg 35/Koninginnelaan exploiteren. Geoffrey Groenewoud heeft deze zakenman voor een huurkontrakt gestrikt.
Grigoriou begon bijna 30 jaar geleden met zijn Bosch' avontuur met Grieks restaurant Rhodos op Kerkstraat 87. Daarop [1995] volgde het succesvolle Corte in de Korte Putstraat, waar hij in 2003 door een ziekte moest stoppen. Het was de tijd waarin wel meer horecabazen het loodje legden. In 2006 pakte Gregor de draad weer en opende O'nasis op Torenstraat 13-15. Maar deze formule leidde al gauw schipbreuk.

*Grigorious' dochter heeft onlangs [november 2015] 'De Rode Pimpernel' op Hinthamerstraat voortgezet als restaurant.
Zie verder het bericht dd. 4 juli 2015: Griek Gregor Grigoriou begint Grieks restaurant op Hinthamerstraat 109.