Pop-up store in leegstaand pand Stationsweg 29

Printerversie
Gepubliceerd op: 23-10-2013 | Gewijzigd op: 26-10-2013
Morgen donderdag 24 oktober 2013 opent op Stationsweg 29 The Art of Style een tijdelijke winkel. De invulling is een initiatief van twee aan de Kunstacademie afgestudeerde fashionstylisten, Anne-Marie Brogtrop en Perry van Berkom, en twee jonge beginnende kunstenaars, Claire Kayser en Isabelle Udo. Het is een pop-up store, open atelier en ontmoetingsplek.
Het monumentale pand staat bekend als House Bouquet, ooit van de familie Rits, maar tegenwoordig een pand van makelaar Hans van Dongen. De opening wordt verricht door Peter Claessen, de nieuwe voorzitter van Ondernemersvereniging Hartje 's-Hertogenbosch.

Zie onderaan artikel: Leegstaand pand voor ZZP-er

Pand Stationsweg 29 is tijdelijk als pop-up store omgetoverd in een creatief centrum.

The Art of Style, is dagelijks te bezoeken om te kijken, te kopen of workshops te volgen. 

Leegstaande panden voor ZZP-ers
Als het aan het CDA ligt krijgen meerdere leegstande panden een tiidelijke bestemming.  Op initiatief van het CDA is het College van B&W aan het onderzoeken of leegstaande gemeentelijke panden tijdelijk ingezet kunnen worden als werklocatie of broedplaats voor ZZP'ers. Door de hoge huurkosten is het voor veel ZZP'ers lastig een passende werklocatie te vinden.  Door tijdelijk  een leeg, gemeentelijk, pand ter beschikking te stellen krijg je een win-win situatie,  aldus de Bossche CDA -fractie.