Presentatie showcase van poprockmusical 'Laatste Wens'

Printerversie
Gepubliceerd op: 20-09-2011 | Gewijzigd op: 20-09-2011
Op zaterdag 1 oktober presenteert Mash Producties i.s.m. Solos een showcase van de nieuwe Nederlandse poprockmusical “Laatste Wens”. Deze productie naar een origineel idee van Bart van Velzen gaat over de ongelijke strijd van de jonge flierefluiter Tim tegen kanker.

De cast van 'Laatste wens' met Abke Bruins, Vincent de Lussenet [Musical Award 2010], Paul Walthaus, Karin Bos en Arjan Janissen.

foto © marcus peters

Het verhaal
“Laatste Wens” is een verhaal over  een opgewekte flierefluiter Tim, die gemakkelijk door zijn studie is gefietst. Nu is hij ongeneeslijk ziek, kanker! Voor Tim is dit het moment aangekomen om het laatste deel van zijn leven op een goede manier in te gaan. Hij boekt een vakantiehuisje en nodigt zijn zus, oom, ex en jeugdvriend uit.
Doel: drie lagen lol maken en zijn contacten herstellen. Maar, goede voornemens pakken altijd verkeerd uit. Zo ook dit weekend….

Showcase
De showcase van de poprockmusical “Laatste Wens” vindt plaats op zaterdag 1 oktober om 20.00 uur in het TheateradParade, waar een idnruk van de productie wordt geveven. 'Laatste wens' biedt scherpe teksten met de nodige humor gecombineerd met stevige rockmuziek en vertederende ballads.
 Zie ook de site van 'Laatste Wens'