Nieuwe theaterproductie De Meierij: VIPS

Printerversie
Gepubliceerd op: 06-06-2012 | Gewijzigd op: 06-06-2012


Muziek- en theatergezelschap De Meierij brengt in juni de nieuwe productie VIPS op de planken. VIPS is een verhaal over romances, intriges, oplichting, vriendschap, egotripperij en ruzie. Het speelt zich af in deze tijd in de scene van bekende Nederlanders.


De finale van VIPS theaterproductie.

Een VIP-bal verandert het leven van een economiestudente, die haar vriendje aan de kant zet en een stormachtige relatie aangaat met een charmeur en oplichter die getrouwd is met een rijke partner. Met zijn financiële steun opent ze in Marbella een boetiek in mode voor vijftigplussers. Haar moeder, een niet onverdienstelijke schilderes, is bevriend met een vrouw die meer voor haar voelt dan alleen vriendschap...... Op het bal maakt de moeder kennis met een rel-nicht die voor zijn vriendje, een rijke horecamagnaat, een portret wil laten maken. Ook komt ze in contact met een weduwnaar, een rijke bloemenkweker. Beiden wars van poeha en egotripperij, raken gaandeweg van elkaar gecharmeerd. De relatie is echter niet van lange duur. De schilderijen zijn een gigantisch succes maar de bloemenkweker wordt verdacht van enige bemoeienis. Haar dochter eist de volledige aandacht op omdat ze zwaar in de problemen zit en ondertussen wordt er een plan bedacht om de geliefden weer bij elkaar te brengen.

De leden van het MTG De Meierij.

juni 2012

VIPS, waarvan Ruud van de Laar de tekst schreef en Peter van Beijnum de muziek, komt op 14 t/m 17 juni 2012 in de Verkadefabriek.