La Mère [Hennie Adriaans] in Torenstraat dicht

Printerversie
Gepubliceerd op: 24-06-2013 | Gewijzigd op: 12-02-2014
Het Brabants Dagblad meldt dat café-restaurant  La Mère in de Torenstraat van Hennie Adriaans is gesloten. Het enige dat ze tegen´de krant´ heeft gezegd is, dat ´.. ze het niet meer trekt, maar niet failliet is..´.

Na veel perikelen La Mère gesloten
.

foto ©  paul kriele, 23 juni 2013.

Het is niet zo verwonderlijk nieuws dat La Mère dicht is, omdat Hennie Adriaans te vaak in beeld kwam als een  jammerende ondernemer die dan weer met de buren, [VVE van de Torenstraat],  dan weer met de fiscus [een achterstallige betaling], of met Heineken, ook weer wegens achterstallige betaling en dan weer met de gemeente in onmin lag, vanwege het schenden van regels en het niet houden aan bouwafspraken [mbt De Saeck en Gompie]. zie artikel €  50.000 Boete voor illegaal gat tussen café´s Adriaans dd. 3 mei 2012.

Hennie Adriaans  [69 jr.].

foto © paul kriele, 8 juli 2009.

Bijna op straat
 door hoge schulden 
Door al die affaires beloopt het voor de ondernemer, die op een eigen- wijze zaken doet,  in een aanzienlijke schuld. Maar voor een buitenstaander, die bekend is met het zakendoen van Adriaans, komt toch ook weer niet alles boven water...

Maar Adriaans stond in maart met haar inboedel al wel letterlijk op straat. Vrienden en familie wisten een executieverkoop de dag er voor afgaand, te voorkomen. zie artikel Deurwaarder veilt complete inventaris Adriaans dd. 27 maart 2013.

Discriminatie
In maart 2010 werd de horcea-uitbaatster veroordeeld voor een werkstraf vanwege discriminatie aan de deur. van Gompie. zie artikelen  Eis van werkstraf ivm discriminatie dd. 2 februari 2010. en  Veroordeeld tot werkstraf uitspraak dd. 16 februari 2010.

Hennep boven Café De Oetel 
Dan speelde er in het veleden nog de toestanden rond De Oetel in de Verwersstraat, waar tot overmaat van ramp, na de sluiting als café  [2010] op de verdieping een hennepkwekerij werd aangetroffen. Adriaans wist van niets. ..
zie artikel Na inbraak hennepkwekerij boven den Oete l ontdekt dd. 22 augustus 2011. 


Terug naar boven