Wethouder Jan Hoskam opent kantoorconcept/ bedrijfsrestaurant BLAUW

Printerversie
Gepubliceerd op: 29-01-2015 | Gewijzigd op: 29-01-2015
Donderdagmiddag 29 januari 2015  heeft wethouder Jan Hoskam aan de Afrikalaan op bedrijfspark De Herven het nieuwe kantooconcept/ bedrijfsrestaurant  Blauw geopend. Dat gebeurde samen met CEO Bas van Holten van Blauw door het maken van een kopje heerlijke koffie, een van de trotsen van het bedrijfsrestaurant. Blauw is een initiatief van Merin, dat op meerdere pleken Eindhoven[luchthaven], Apeldoorn en Amsterdam al tot dit initiatief kwam.
Hutten is de beheerder van de horeca en van regelt het personeel.
Voorheen was in het gebouw waaraan nog een aanpalend p[and is gekoppeld, een ICT-bedrijf gevestigd, maar het onderging een upgrading met gebruikmaking  van de kleur blauw, maar dan in een moderne toonzetting
   

-Boven: Wethouder Jan Hoskam zet samen met CEO Bas van Holten en de hospitalitylady
Manon Hanegraaf een vers bakje koffie.
-Rechts Indrukken van de spreekkamers en het restaurant
.

foto's © paul kriele, 29 januari 2015.
 

Blauw is niet alleen horeca, het omvat vergaderzalen, werkplekken, trainigscentra, kantoren en een fitnessruimte.
Manon Hanegraaf is namens Hutten de hospitalitydame.

Hoskam toontde zich blij en trots met dit initiatief dat past bij de door de gemeente geïnitieerde upgrading van de woonboulevard. Maar waarbij ook  de er tegen over gelegen straten  meeliften. In die trots gaf de wethouder maar gelijk de naam SAP-valley aan deze kantorenreeks aan de Reitscheweg. Dit concept sluit daar prima bij aan. Blauw hoort bij mij,  blauw is de kleur van Den Bosch en over een week ziet heel Den Bosch blauw,' aldus Hoskam die daarbij naar het naderend carnaval verwees.

CEO Bas van Hulten, die aan deze 'Kantoor Boutique' de termen duurzaam en een gezellige werkomgeving koppelde, sprak ook van 'de huiskamer van de stad'.