Gemeentebestuur naar voorleesdagen

Printerversie
Gepubliceerd op: 24-01-2018 | Gewijzigd op: 24-01-2018
Wethouder Eric Logister, een van de leden van het College van B&W, bezocht op woensdagmorgen 24 januari 2018 een Bossche basisschool om daar ihkv de Voorleesdagen aan de kinderen voor te lezen. Wethouder Logister koos voor het boekje 'De Tijger slaapt' van de schrijfster Britta Teckentrup.
Als luisterend publiek had de wethouder kinderen van de Kameleon aan de Graafseweg rond zich heen verzameld. 

Graafseweg: Kameleon

Kleuters van groep 1,2 en 3 en de schakelklas van de Kameleon zaten aan aan het schoolontbijt nadat wethouder Eric Logister op de Voorleesdag hen uit 'De Tijger slaapt' had voorgelezen.

foto © paul kriele, 24 januari 2018.
................................................................

Deze kleuters van groep 1,2 en 3 zaten in het Ontmoetingslokaal van de Kameleon in een kring op krukjes ademloos en sommigen wat draaiïerig naar het verhaal over de slapende tijger te luisteren. Na afloop gingen ze met de wethouder, de schooldirecteur Marieke van Roozedaal en de biebassistente Pauline Leenders naar het ontbijtlokaal bij de schoolbibliotheek. Daar werd in grote kring aangezeten aan het ontbijt De kinderen kozen uiteraard voor zoet zoals chocoladeslag maar ook andere lekkernijen en tussendoor wat  melk.

 Op De Haren las burgemeester Jack Mikkers voor en op De Hobbit wethouder Jan Hoskam en de Sterrenbosch wethouder Huib van Olden en in de Wijboom wethouder Paul Kagie.
Burgemeester Jack
Mikkers was vanmorgen op
de BBS De Haren de voorleesgast.


foto © henk van esch, 24 januari 2018.
...............................................................