Finales Voor Talent Wordt Geklapt

Printerversie
Gepubliceerd op: 18-02-2015 | Gewijzigd op: 18-02-2015
Op vrijdag 27 februari en zondag 1 maart 2015 vindt voor de elfde keer de finales plaats van VOOR TALENT WORDT GEKLAPT' [VTWG] !  Dan staan 42 Bossche talenten op het podium in resp. de W2fabriek en de Muzerije.
VTWG is een project van Welzijn Divers iswm De Muzerije en een tal van vrijwilligers. De focus ligt op de ontwikkeling en het plezier van de deelnemers. Meedoen is belangrijker dan winnen!

Op vrijdag 27 februari trappen de Music Performers af met de finale in het W2 Poppodium. De SongBirds, dansers en beeldend kunstenaar zijn op zondag 1 maart aan de beurt. Deze finale vindt plaats in de Muzerije. Als symbolische entree wordt een bijdrage gevraagd voor het Jeugd Cultuurfonds ’s-Hertogenbosch dat ook talenten stimuleert en steunt.

De jury bestaat uit o.a.: Jarno Ibarra (Voice Of Holland) en Jeroen Kant (De Beste Singer Songwriter). Zij beoordelen vooral op hoe deelnemers zich ontwikkeld hebben.

De finalisten maken kans op een plek in de talentenklas waarin zij masterclasses kunnen volgen bij De Muzerije en een plek op het podium in de Week van de Amateurkunst.
Bovendien wordt er voor de top 3 winnaars een finalistentour georganiseerd om podiumervaring op te doen.