Start Voor Talent Wordt Geklapt [VTWG]

Printerversie
Gepubliceerd op: 12-04-2012 | Gewijzigd op: 12-04-2012
Op zondag 3 juni a.s. organiseren Kunstbende, Voor Talent Wordt Geklapt (Divers en De Muzerije) en Studi073 tijdens de Week voor de Amateurkunst het Open Podium. Jongeren van 11 t/m 20 jaar die graag in de spotlight staan met muziek of dans kunnen hier gratis aan mee doen.

Ter voorbereiding op dit optreden kunnen jongeren vanaf 19 april 2012 gratis workshops muziek of dans en social media volgen bij De Muzerije. In vier weken tijd worden de deelnemers klaargestoomd om een knallende performance neer te zetten op 3 juni.

Kunstbende en Voor Talent Wordt Geklapt werken samen om jongeren in ’s-Hertogenbosch gedurende het schooljaar meer en beter te kunnen coachen in hun creatieve ontwikkeling. Jongeren die de smaak te pakken hebben gekregen in de finales van Voor Talent Wordt Geklapt en Kunstbende maken in het workshoptraject kennis met nieuwe dansstijlen, zelf een choreografie maken en songwriting. Ook wordt er aandacht besteed aan hoe je jezelf   in een professionele act-  kunt presenteren:  het podium en aan je fanbase via de social media.
Tijdens het Open Podium zullen de programmeurs van het Beats and Roots festival en het B-there festival scouten naar jong talent. 
Meer informatie  www.divers.nl Volg ons op twitter @studi073