Nieuwe eigenaar Bed & Breakfast 'Achter de Kan'

Printerversie
Gepubliceerd op: 11-12-2011 | Gewijzigd op: 12-12-2011
Luciënne van der Linden zus van Marc van der Linden, de tv-ster met aandachtsgebied Royalty's, is vanaf 1 januari 2012 de nieuwe eigenaresse van Bed & Breakfast Achter de Kan. De overnamekans deed zich voor toen de huidige eigenaar Hans Buter aangaf zijn zaak te gaan verkopen. Luciënne wilde al langer een eigen zaak beginnen waarbij ze haar ambitie kon realiseren het mensen naar hun zin te maken.

-Links boven: Luciënne van der Linden, de dochter van voormalig horea-uitbaatser Rita de Bock en zus van de tv-ster die gespecialiseerd is in royalty's Marc van der Linden.
Boven en links: De panden aan Achter de Kan bergen onder meer de galerije van Jan Nelissen ' Achter de Kan', een kookstudio en het Bed en breakfast-hotelletje van Luciënne van der Linden
.
 

Luciënne zet het goedlopende B&B volgens de huidige formule voort met het accent op gastvrijheid, creativiteit en hygiëne. De 41-jarige Luciënne heeft het horecabloed van haar moeder, Rita de Bock, de voormalige eigenaresse van Het Duveltje in de Verwersstraat en het Vlaamsch eethuis 'Het Groote Genoegen' in Achter het Stadhuis, waar Luciënne zelf ook in de bediening zat.
 
Twee afbeeldingen van het steegje 'Achter de Kan', dat zo genoemd is naar het voorhuis aan de Vughterstraat. Links de situatie in 2010 en rechts die van 1932.
--------------------------------------------------------------------

Bed & Breakfast 'Achter de Kan', dat gevestigd is in een klein steegje aan de Vughterstraat [naast nummer 216), heeft  3 tweepersoons kamers met eigen badkamer met douche en  toilet. Er is een gemeenschappelijke verblijfsruimte met wifi en een dakterras met uitzicht op natuurgebied het Bossche Broek.

Terug naar boven