18e Bed & Breakfast op Zuid-Willemsvaart 125

Printerversie
Gepubliceerd op: 04-01-2012 | Gewijzigd op: 14-02-2012
19e Bed & breakfast
Op Ophoviuslaan 156 zit de jongste Bed & Breakfastvestiging.

18e bed & breakfast
Op Zuid-Willemsvaart 125 is een aanvraag ingediend voor een Bed & Breakfasthotelletje. Eigenaresse Thecla Renders  wil naast haar huishouden en kunstenaarschap ook logies in het herenhuis beginnen. 'De procedure is nog aan de gang,' zegt Thecla nog wat terughoudend over haar plannen. Ze laat ons alvast gastvrij binnen.
Thecla: 'Allerlei papieren moeten voor de gemeente nog worden ingevuld. Maar met een Bed & Breakfast komt de wereld naar je toe,' zegt ze over haar voornemen waarachter ook een inspelen op de crisis schuil gaat:  'Eerlijk gezegd moet je in deze tijd je ambities ook wat spreiden en niet alleen op de kunst richten....'.

Kunstenares Thecla Renders gaat haar talenten ook eens op het gastvrouwschap toe leggen.  Het - middelste - pand Zuid-Willemsvaart 125, waar op de etage een bed & breakfasthotelletje komt.
foto's © paul kriele, 3 januari 2012.


De kunstenares had onlangs exposities lopen in Amsterdam en in 's Gravenwezel. Momenteel is er van haar kleurrijk en bloemrijk werk eeen expositie in café Voltaire in de Stoofstraat te zien.

Café Voltaire in de Stoofstraat, waar kunstenares Thecla Renders een expositie houdt.

foto © paul kriele, 3 januari 2012.