Onbederf'lijk VersLaagdrempelig -gratis -gedichtenfestival in Bossche binnenstad 

Laatste artikelen binnen de categorie Onbederf'lijk Vers:

Onbederf'lijk Vers: Jules Deelder+Cees Nooteboom

Onbederf'lijk Vers: Jules Deelder+Cees Nooteboom

Gepubliceerd op: 11-03-2010 | Gewijzigd op: 11-03-2010
Op het jaarlijks poësiefestival zijn onder meer Jules Deelder en Cees Nooteboom te gast. Dat zijn slechts twee van de acht namen van literaire prominenten die tijdens Onbederf'lijk Vers, het grootste gratis toegankelijke poesiefestival in 't land, aanwezig zijn. Zij - en nog eens 16 nieuwkomers - lezen op woensdag 21 april 2010 uit eigen werk voor op acht sfeervolle locaties in de Bossche binnenstad.
Lees meer
In KW1C: Finale poeziewedstrijd Bossche scholieren

In KW1C: Finale poeziewedstrijd Bossche scholieren

Gepubliceerd op: 17-04-2009 | Gewijzigd op: 19-04-2009
Op vrijdagmiddag 17 april 2009 voltrok zich in een volle Theaterzaal van het Koning Willem 1-College [KW1C] de finale van de poëziewedstrijd voor leerlingen van het Stedelijk Gymnasium en het Jeroen Bosch College. Doel van deze wedstrijd, die onderdeel uitmaakt van de 3e Bossche editie van het poëziefestival Onbederf'lijk Vers is, om de jongeren enthousiast te maken voor poëzie. Het festival Onbederf'lijk Vers vindt op woensdag 22 april 2009 in de open lucht en in cafés en in de Openbare Bibliotheek plaats.
Lees meer
April/centrum: Gedichtfestival Onbederf’lijk Vers

April/centrum: Gedichtfestival Onbederf’lijk Vers

Gepubliceerd op: 10-03-2009 | Gewijzigd op: 0
De 3e editie van het grootste gratis poëziefestival ‘Onbederf’lijk Vers’ vindt op 22 april 2009 plaats. Verspreid over de binnenstad dragen talentvolle jonge dichters voor met op de achtergrond dichters van naam, zoals Bert Chabot, Judith Herzberg en Mustafa Stitou. Maar er zijn nog meer dichters uitgenodigd die voorlezen uit eigen werk. Verspreid over drie ronden van elk drie kwartier vinden er 70 optredens plaats, die worden afgesloten met een feest in Plein ’79. Aan Onbederf’lijk Vers gaat een zitting vooraf met scholieren van het Stedelijk Gymnasium, het Jeroen Bosch College en het Koning Willem 1-College, die workshops krijgen en bijv. ook een gedicht maken dat zij op het festival voordragen.
Lees meer
Festival: Onbederf'lijk vers met landelijke dichters

Festival: Onbederf'lijk vers met landelijke dichters

Gepubliceerd op: 04-04-2007 | Gewijzigd op: 03-01-2012
Festival: Onbederf'lijk vers met landelijke dichters Woensdagavond 4 april 2007 traden nationaal bekende dichters op tijdens het festival Onbederf'lijk Vers waaraan een scholierenvoordracht [Bieb] was vooraf gegaan.
Lees meer