Overname stadshotel Jeroen Bosch

Printerversie
Gepubliceerd op: 04-05-2010 | Gewijzigd op: 04-05-2010
Eindelijk overname van horecadeel van Jeroen Boschcentrum in de Hinthamerstraat. Maurick Hustin heeft eind maart 2010 zijn beheer over het stadshotel Jeroen Bosch overgedragen aan de Grevinga Group Gastronomique. Hustin was al vanaf najaar 2007 op zoek naar een overname kandidaat.

Het Jheronymus Bosch Art Center in de voormalige Jacobkerk, dat in maart 2007 open ging.
Links ervan bevinden zich de horecadelen, zoals in de hoek op de begane grond een basserie, op de 1e verdieping vergaderzalen en de hotelaccommodatie op de verdiepingen in de panden grenzend aan de Hinthamerstraat.


foto © gerard monté, 8 december 2007.

De horeca en hotelaccommodatie van het Jheronymus Bosch Art Center stond aanvankelijk olv Frank Spierings en Maurick Hustin. Samen beheerden zij toen -onder een vof -tevens De Bolle Keizer en catering Princé. Na een zakelijk uiteengaan in 2008 zette Hustin het beheerschap over het 'Stadshotel Jeroen Bosch' zelfstandig voort.
Voor alle zakelijke onderdelen heeft hij niet zoveel tijd meer, reden waaorm Hustin er eentje afstoot.
Al vanaf najaar 2007 is volgens Homax  het 'Stadshotel' op zoek naar een nieuwe huurder. Toen waren de huurprijs € 7.000 per maand en een goodwill inklusief inventaris van € 100.000.