Elies Lemkes-Straver nieuw algemeen directeur ZLTO

Printerversie
Gepubliceerd op: 09-11-2011 De 54-jarige Elies Lemkes-Straver is per 1 februari 2012 benoemd tot nieuwe algemeen directeur van de ZLTO [Onderwijsboulevard] als opvolgster van Gerard van Oosten. 
Elies Lemkes is sinds februari 2009 directeur van de stichting Brainport en van Brainport Development in Eindhoven. Voor de overstap naar Zuidoost Brabant, werkte Lemkes voor de Rijksdienst IJsselmeerpolders en de gemeente Almere.
De Rotterdamse Lemkes-Straver studeerde Sociale Geografie aan de universiteiten van Utrecht en Rotterdam en studeerde af op de vakgebieden planologie en regionale economie.
 

Elies Lemkes-Straver wordt de nieuwe directeur van de ZLTO.
Lemkes-Straver heeft een bewezen bijdrage geleverd aan de nieuwe verbindingen tussen bedrijfsleven, overheid en kennisinstellingen. Haar ervaringen komen volgens ZLTO voorzitter Hans Huijbers goed van pas in de uitdagingen waar de land- en tuinbouw voor staat.
De nieuwe algemeen directeur zal samen met Roel Schutten (Dienstverlening), Kees van Heesbeen (Belangenbehartiging) en Arnold Broenink (Financiën) vanaf 1 februari 2012 de directie van ZLTO vormen.