25 jaar schoenreparatie De Leermeester

Printerversie
Gepubliceerd op: 01-07-2008
Het echtpaar van 't Sant in hun zaak 'De Leermeester'.

foto © paul kriele, 28 maart 2009.

De Leermeester op de hoek Visstraat/Orthenstraat bestaat 25 jaar. De pas gemoderniseerde zaak in Den Bosch staat onder leiding van Hans van 't Sant. 
In de loopbaan van Van 't Sant heeft de zaak in Den Bosch zich geprofileerd tot een hoog gekwalificeerd schoenmakersbedrijf. Zodanig dat De Leermeester -op één na - tot de beste schoenmakers behoort van Nederland.
Die kwalificatie ontving Van 't Sant voor 'De Leermeester' van dé
vooraanstaande schoenproducent Van Bommel, die elk jaar een dergelijke verkiezing houdt.

De Leermeester heeft namelijk gespecialiseerde apparatuur voor de duurdere merken. Deze modellen van, bijvoorbeeld AVANG, Bos, Greve, Van Bommel en Van Lier, komen met respect voor hun originaliteit onder deskundige schoenmakershanden. Voor dergelijke reparaties bezit de zaak op de hoek van de Visstraat over origineel materiaal. Op deze manier kunnen schoenen dus teruggebracht worden in de originele staat.

Een markant en opvallend hoekpand, Visstraat-Hooge Steenweg- Orthenstraat, waarin al meer dan 25 jaar 'de Leermeester' is gevestigd.
 

Uiteraard bevat de collectie van de Leermeester ook allerlei accessoires op schoengebied en richt de zaak zich ook op alle vormen en maten sleutels. Daarnaast is het bedrijf gespecialiseerd in het leveren van op maat gemaakte voordeurbordjes.
Naast Den Bosch heeft De Leermeester een filiaal in Oisterwijk, welke ook aan alle eisen van een deskundig schoenmakersbedrijf voldoet.